Sebuah Perasaan Irasional Bernama Nasionalisme

“Kalau dulu kita yang menyeberang ke Timor Leste untuk foto-foto, sekarang gantian, mereka yang menyeberang kemari, lebih bagus di sini sih!” ujar seorang warga Atambua sambil tersenyum bangga, memamerkan sederet gigi putih khas senyum di pulau itu.   Pos perbatasan Timor Leste- Indonesia di Atambua itu memang mentereng. Bangunan masih berbau cat macam sofa yang belum dibuka pastik ...
read more

8-tempat-hitler-ditangkap_0

A day in a Life of Myself

One of my resolutions after being single is having more order in my life. While that is not necessarily the case, I think it would be good for me to start my first blog by describing my routine, in order to avoid repetition…

Starting my final year in Nanyang Technological University, Singapore, I become less of a student than before. Matter of fact, I feel I am more of a housewife without a husband! I wake up early every day, take a bath, make myself a glass of non-fat milk and drink it with some home-made cookies. Then I clean my room, washing my laundry, ironing my clothes and doing other hall-chores. Afterwards, I did some photo-editing until lunch time. All my classes are in the afternoon, but I only go to school twice a week, so I can have my afternoon strolling in Orchard Road, shopping and drinking cappuccino while reading a philosophy pieces. At night, I have drama practice.

 

Nothing much changes during weekend. I have modeling course (ouch! Will explain it later…) and drama practice still. If I still have enough energy, I would join my friends to chill out and party, sometimes.

Sounds like a mindless girl? Well…yeah..I do have that thought too…I remembered receiving a phone call from my good friend, Hungie, the conversation was like this:
“Hey, What are you doing now?”
“I’m having my drama practice right now..”
“Meet you after that?”
“Oh, I can’t! I had photo-taking session at 3…and probably will have to go for dinner with friends…”
“You sounds like Arzetti wannabe”

But trust me; it is just 10% of my daily life.

20th August 2007 | 4:48 am |

2

Respon
  1. post pertama yah? akhirnya sampe juga gw di post pertama ( gw baca dari depan ke blakang… skrg 4.30 am neh…. wakakaka )

    rebby | March 11, 2013 | 11:08 |

  2. Hi margarita, in gw anton lagi yg tetep msh penasaran sama tampang lo, yah sdh alami anugrah tuhan kalee yah, krn gw laki2 yg menyukai ciptaan tuhan juga kaum hawa he..he… yaitu Wanita
    gw cm mo tny ajah kok foto loh ttp ga bisa di buka yah, bener deh sumpah , gw msh penasaran ma tampang lo. bizz nya lo tuh gmn yah, dr curhatan lo smua itu lo smart bgt, yah emang sih bkn lo ajah yg spt itu, pasti byk lebih smart lagi, spt gw yakin dia tasa langit pasti ada langit.

    gini ajah deh bisa ga lo kirimin tampang diri lo, yg terjelek , tercantik, terseksi, dengan pose bgaimanapun gw terima kok.

    tp ga usah lwt multiply ke email gw (antonajahh@gmail.com), tp lo attachment ajah tampang2 nya margarita itu ke antonajahh@gmail.com
    sorry margarita kalo gw minta email lo yg paling sering lo buka, lo liat boleh kan

    “akhir nya atenk bawa kayu” alias tenkyu yeee…

    rebby | March 11, 2013 | 11:08 |